heeeeej. Slutade tidigt idag som vi gör va...

mms_img23614 (MMS)

heeeeej. Slutade tidigt idag som vi gör varje tisdag, stack hem till mormor och morfar då och myste med sötsaken på bilden. Sen hämtade mamma mig så när jag kom hem började jag plugga till körkortet men somnade.... Nu sitter jag i bilen på väg till träningen så vi hörs imorgon ;)


vi tänker med ögonen, då är man lätt lurad



nytt

Var ju på entre idag med pappa, men i veckan har jag också fått hem lite saker som vi skickat efter. Sen var jag ju i lund igår med Ida och Emma så passade på att fota allt när jag endån var igång!

de vi skicka efter -
gina tricot
lager 157
fredags -
carlings
gina tricot
idag:
newyorker
h&m
cubus
lindex
tack för idag pappa, love you ♥

Hallå däääääääär! Sitter på jensen's böfhu...

mms_img67074 (MMS)

Hallå däääääääär! Sitter på jensen's böfhus i malmö med pappa just nu. Har precis varit på entre och shoppat. Riktigt nöjd med de jag köpt, fotar och lägger upp när jag kommer hem! Ha de bra, ses ;-)


livet välter omkull oss, men de är vi själva som väljer om vi vill resa oss igen

heeeeeej!
Stack hem till Ida imorse för att dom skulle komma städa här hemma. Var hos henne ett tag sen stack vi hem här, köpte ben&jerry och choklad på vägen sen när vi kom hem här kollade vi på film.
Runt sju tiden var jag och Emma på mammas pass, satan vad jobbigt de var vet en som säkerligen kommer ha träningsvärk! Har precis ställt mitt alarm på 8 imorgon för ska till Lund med Emma och Ida, sen på kvällen är de jääääägers blir säkert bra! Men vi hörs imorgon skulle jag tro, pusshaj!


;)))))))

såg att jag inte uppdaterat sedan i söndags...oups
Varit i Eslöv hela dagen med en hel hög. Tittade på fotbolls cup och tog de lugnt.
Har precis plockat undan på rummet klart för tanterna kommer hit och städar imorgon. Sticker hem till Ida då, får se vad vi hittar på, jag måste verkligen plugga till mitt moppekörkort åååååh!
Ska kolla lite bloggar nu, så vi hörs!


if nothing last forever, will you be my nothing?

Heeeeeeeej.
Har varit nere på hallen idag och dömt minihandboll med Emma. Tjänade 210 kr så samalagt denna veckan har jag fått ihop 710 kr, sweet!
Nu ligger jag i soffan och väntar på att klockan ska slå 21 så att big brother kan börja! Ha en super kväll nu, pusshaj


18/2 - 2012

så...lördag..
Var tillbaka i skolan igår, kollade film på varenda lektion så de var rätt gött. Var nere på björkvik sen efter skolan och kollade på dom andra som tränade.
Idag har jag inte gjort en enda vettig grej, legat i soffan och kollat på tv, sovit, ätit..osv. Går fortfarande runder i min pyjamas och är allmänt deprimerad, härlig dag! Ska kolla på Elsas värld nu så vi hörs! ;)

vissa dagar är bättre än andra

Stanna hemma från skolan idag också för att vila ut ordentligt. Är ledig imorgon för jag och Emma ska döma klasshandboll så ska vara nere på hallen runt tio i 9 har jag för mig att det var..
Sen har jag varit så himla duktig att jag smittat hela min familj! Var hos mormor och morfar i lördags så nu är dom också sjuka, haha oups? Men själv är jag fortfarande riktigt jävla förkyld! Mysigt, mmmmhm.
Ska gå och lägga mig i soffan nu och kolla tv med erik pusshaj ♥

<3

Satan vad min rubrik var grym! Måste säga att min fantasi är GRYM...eller?

Hoppas ni har haft en riktigt bra alla hjärtansdag och att ni fått något fint! Själv har min dag kunnat vara liiite bättre faktist. Låg här hemma med one tree hill och en maaaaaassa näsdukar..
nu ska jag kolla klart alla bloggar sen ska jag sova så vi hörs, godnatt!
by the way..de finns inget äckligare än hostmedecin, usch!


så min alla <3-dag ser ut! Och denna bilde...

mms_img49946 (MMS)

så min alla <3-dag ser ut! Och denna bilden var tagen innan jag öppnat alla förpakningar med näsdukar..hehe


ligger i soffan och kollar reprisen av mel...

mms_img22899 (MMS)

ligger i soffan och kollar reprisen av melodifestivalen i lördags. Och måste säga att ulrik munther är så in i helvetes snygg! Hans leende gör så att man smälter, haha... Nej, nog om de! Ingen skola för mig idag och de är rätt logiskt. Vaknade runt 5 imorse av att jag knappt kunde andas och min hals brände eftersom jag hostar så mycket har jag fått sår i halsen. Så jag rekomenderar att INTE äta apelsin då! Jag gjorde den tabben och fysatan vad de sved... Haha, nu ska jag inte klaga mer inte så kul att läsa antar jag ;) men vi hörs när jag orkar höra av mig igen, pusshaj


sjuuuuk

Som Kajsa skrev i förra inlägget var vi på konfaträff på jägersbo igår. Men slutade med att jag fick åka hem där ifrån eftersom jag mådde riktigt dåligt. Feber och huvudvärk. Imorse mådde jag inte mycket bättre, snarare tvärt om! Men har tagit Alvedon så mår lite bättre men känner att den börjar sluta värka... Så nu ligger jag och kollar på en film på 3:an, ingen aning om vad den heter och lat som jag är orkar jag inte kolla heller hihi. Orkar inte skriva mer så vi hörs när vi hörs. Puss


I'll stand by you.

Hejsan alla fina som läser matildas fina blogg !
Det är kajsa som skriver , för matilda har annat för sig just nu. Jag , Ida Emma & Matilda befinner oss just nu i Idas rum. Vi har sovit här från igår till idag. Vi tillägnade kvällen åt att prata gamla minnen , lyssna på musik , äta godis , torka varandras tårar , och prata om allt mellan himmel och jord. Idag ska v framåt eftermiddagen åka på någon konfaträff på jägersbo. Det blir säkert trevligt.
Ni får ha en bra dag guys ! / Kajsa Nyrén

LOVEU
LOVEU

med ida i luren och extrem huvudvärk säger...

mms_img68665 (MMS)

med ida i luren och extrem huvudvärk säger vi godnatt! Vi hörs imorgon <3


of to school

hallå där! Blev klar ovanligt tidigt idag. Så passar på att skriva då. Hade into tid att skriv igår för efter skolan åkte jag och Linnea hem till ripa. Härligt att få träffa dig snygging! Vi satt och snackade, körde runder med hennes rullstol, hoppade på kryckor och hade de mysigt.
Idag, onsdag..drygaste på hela veckan! Alla dom värsta lektionerna då..
Jaja, live with it bara några månader kvar till sommaren haha :(
Måste gå in till grannen nu för dra till bussen så vi hörs senare idag :*


I'm not okey but i'll be fine

haha, så söt gästbloggare du var igår Ida mycket fint!

Och då var måndagen här! Vanlig seg skoldag, kul att träffa alla som kommit hem från branäs också. Utom Ripa som ligger hemma med gips och har ont..lider verkligen med dig sötnos! Skolan och träningarna är inte desamma utan dig. Men vi ses förmodligen imorgon ♥
Följde med Linnea hem efter skolan och fixade lite till imorgon, hihi. Och nu har jag kommit hem ifrån träningen och nu har jag verkligen inget att göra! Ska kolla lite på tv i think så vi hörs väl! ♥

Ida Maran gästbloggare #1

Goder morgon på eder alla underbara personer där ute.
Just du.. Nej inte du.. Och inte du.. Utan just DU där, du är fantastisk precis som du är ! ♥

Jag skulle berätta lite grann om vad jag och min omtänksamma vän Matilda här bredvid mig har hittat på dessa händelserika två dagar. 
Det är faktiskt så att våran kära vän Linus har också spenderat en del av dessa dagar med oss, han spenderade bara inte natten tillsammans med oss. Vi var under gårdagen i Matildas fina hem med hennes familj inkluderat mig och Linus. Vi tillbringade dagen med mycket skratt och tårar. Jag som är självaste proffset på dansmatta visade upp mina kunskaper för den samlade församlingen. Jag visade hur man helt enkelt rockade dansgolvet. De andras munnar var som stora frågetäcken, de häpnade så duktig jag var.
Sedan så fotograferade vi tillsammans som dem fina vänner vi är, söta små fotografier:

Ni är så otroligt förnämt fina mina underbara väninnor. ♥

Sedan så var det faktiskt så att jag och matilda skulle vidare på ett glamour partaj så våran trogna vän Linus begav sig hemåt. 
Vi tog vårat pick och pack och begav oss till grannhuset uppklädda med glitter och glamour.
Det var väldigt livat och glatt och årets första melodifestival var en frid och fröjd.
Vi begav oss däremot hemmåt tillsammans med Matilda nummer 2.
Efter ett tag så fick vi främmande på besök nämligen Joel och Isabella.
Det innehöll mycket skratt och fina stunder.
Nu har jag och matilda precis blivit haffade av John Blund och har fått i oss våran skönhetssömn, sovit som gudinnor här bredvid varandra i min kungliga säng.
DING DING DING DING DING HÄR GLIDER KUNGEN IN, lyssnat på Sean Banans underhållande bidrag i årets melodifestival, mycket roligt bidrag!

Ni får ha det underbart Matildas trogne läsare, önskar er lycka till i livet ♥


Du är guldvärd!

jag har en ängel hos mig i min säng ♥

Det finaste jag vet, är att se dig le min vän.
Du är min kraft här i livet, det som får mig orka leva mitt liv.
Du kom in som en ängel och gjorde allt så perfekt.
Det livet som du har fått mig att leva tillsammans med dig, är varför jag går upp på morgonen.
Du är allt för mig, bara att höra din röst får mig att bli tusen gånger starkare.
Att veta att du finns för mig om jag inte hade fixat det själv, det är vad som kallas äkta.
Du är en äkta vän, rakt igenom. Finns ingen som du!
Jag ska få dig att aldrig någonsin glömma hur mycket jag älskar dig min ängel.
Om jag så ska få påminna dig varje minut och varje sekund i resten av våra liv så ska jag göra det som krävs, min andra halva, du är bäst ♥





händelserik dag? JAJAMENSAN! Dock inget postivt..
En utav mina närmaste vänner som är i branäs trillade i backen idag och bröt skenbenet så hon ska opereras imorgon. De kommer gå hur bra som helst Ripa! Som jag sa, jag hjälper dig med allt ♥
Just nu sitter jag hemma hos Ida och Matilda är också här. Linus va hos mig innan idag också. Kollade på tv och han slog ihjäl mina lår..tack för den du!
Ska vara lite social med dom andra nu, vi höööööööörs
love u ♥

a sister is the perfect bestfriend ♥


never regret something that once made you smile

Somnade men moppebäckerna i runt om mig och vaknade av att Emma ringde från värmland, hoppas du har de bäst! Fredrik och Linus kom hit en stund, lyssnade på musik och snackade typ. Sen stack dom vid halv sju men Linus kom tillbaka och han stack för en liten stund sedan. Så denna dagen har varit rätt rätt bra endån. Var ute i -8 innan och fotade..i klädd jeans och tröja. VADÅ KALLT!? men sa att jag skulle börja ta bloggen på allvar igen och de ska jag! Ska gå och lägga mig i sängen nu med ipaden och se om jag blir lite varm åtminstone! PEACE OUT

I swear to you, i'll be there for you


and..I am in pain

Hallå där!
Ledig idag eftersom alla andra är i branäs, härligt. Ska ner till ringsjö senare och träffa Ida och Linus sen, får vi se vad vi tar vägen. Vaknade föööör tidigt idag för att vara ledig..halv7!? Helt allvarligt! En normal människa hade kanske sovit till nu om inte längre, men jag vaknar halv 7!? Fan inte mänskligt.
Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag börja plugga till mit moppekörkort, drygt men måste göras. Måste verkligenta nya bilder också, har exakt inga! Bara gamla tråkiga. Nu ska jag duuuscha, så v hörs senare hoppas jag ♥

fuck that bitch

Då var de toooorsdag, kommer knappt ihåg vad som hänt idag..Hur som helst, ni bryr er väl inte egentligen? Men skitsamma, läser ni så bryr ni väl er? Just därför kom jag precis på vad jag gjort idag. Hade med kameran i skolan för att vi skulle fota på bilden, men är så duktig och råkat ta bort alla bilder. Efter skolan hängde Ida och Emma med mig hem, skulle fixa all musik klart till Emma men vår sega extremt dåliga dator ville inte som vi så de gick icke. Sen drog jag och Ida hem till henne för att färga hennes hår, bara rååååååkade missfärga de..förlåt inte meningen! Linus kom också, fyfan vad ni 2 är bra att ha! Kom hem för en stund sedan efter att ha varit och sagt hejdå till alla fula som åker till branäs, bryt ben och ha riktigt jävla kul nu! Nu märker jag att detta blev för långt så avslutar det nu. HA DE BRA

- det här får mig att gråta

01:30, min favorit lätt

1 Februari 2012

Onsdag, drygaste dagen på hela veckan..alla helvetes lektioner då. Har inte hänt något speciellt, mitt humör har varit upp och ner bokstavligen..helt förvirrad.
Måste fixa lite musik till Emma nu och massa sånt tråkigt, men vad gör man inte för sin bästavän..? haha, ha de bra ♥

RSS 2.0