30/6-12

Hade tänkt höra av mig igår innan vi stack till Danmark men blogg.se appen vägrade fungera och de är tydligen inte bara min app som inte funkar..
Men hade de jätteroligt och mysigt på Tivolit igår! Var hemma igen runt halv 2 tiden så då somnade jag direkt..Vaknade igen runt tio. Tog på mig träningskläder och stack ut och sprang med Emma. Jobbigt i nu när solen stod på hela tiden men skönt var det! Strax ska vi åka till mina kusiner och hjälpa min moster med att fixa lite inför hennes 40-års fest ikväll, så ingen mer bloggning idag. Sover där inatt också så imorgon blir de också dålig bloggning. Måste dra nu så vi hörs puss! ♥

Hemma från rörum!

Hej! Ska bara skriva lite kort.. Hemma från en rolig vecka i rörum med härliga personer. Kommer sakna att tillbringa dagarna med er faktist.. Men skönt att vara hemma igen.
Idag har jag solat, träffat pojkvännen miiiiin och sprungit. Riktigt skönt att vara ute och springa, sen när jag kom hem så körde styrka också. Har precis pratat lite med Ida i telefon och sammanfattat veckorna som gått. Nu ligger jag i min säng och kollar bloggar men håller på att somna vilken sekund som helst, sov bara 2 timmar inatt så kan kaaaanske vara därför..
Imorgon ska jag till Danmark med Teo och hans familj men ska försöka att höra av mig innan vi åker. Ha det bra och sov gott, puss!

Konfirmationsläger 18-21/6


23/6 - 2012

Den här nya stilen på blogg.se gör mig helt förvirrad..Tog tid innan jag ens hittade var man skrev ett inlägg och allt det dära. Nej, det var liiite onödigt att göra om de såhär mycket.
 
Nu till annat. Midsommar igår, det var mysigt och kul. Blev inte riktigt som planerat för vår familj ju men det blev lyckat endån! Idag ska jag träffa Linus och sen ikväll kommer Ida hit och sover här. Blir super bra! Ska gå och möta Linus nu vi hörs, pusshej! 
 

Skolavslutning 14/6


trött, trött och åter igen trött

Heeeeej, de var längesen!
Kom hem igår vid tre efter att ha varit på konfirmationsläger i Kivik men otroligt härliga människor. Var lite skeptisk mot att vandra, men det blev roligt och riktigt skönt. På bara fyra dagar kan rätt mycket hända endån, vi har brännt oss på solen, jag råkade få i mig jordnötter, mycket skratt och tårar, spelat fotboll, sjungit en massa och mycket mer! 
Träffade äntligen min fina pojke och min familj igår, som jag saknat er! 
De enda jag gjort tills nu är att sovasova och sova. Kan inte komma ihåg när jag var såhär trött senast haha..Ikväll ska vi hem till familjen Rosenberg och fira midsommar. Blev inget lisseberg i år eftersom Line var tvungen att jobba, mend e är lungt för jag hade endån inte orkat att gå där idag, haha. Ska packa upp mina saker nu, vi hörs innan vi sticker ikväll. Puss!
 

I hennes skor

Hejsan. Otroligt seg dag, gudstjänst i 2 timmar.. Efter konfaträffen vid halv fyra stack jag och Emma hem här. Bakade kladdkaka och tittade på TV.
Nu ikväll har jag packat till Kvik. Stick vid halv ett imorgon. Just nu ligger jag och kollar på en film som går på 3:an " I hennes skor". Ska kolla klart nu så hörs vi förhoppningsvis imorgon innan jag drar om inte annars.. Får ni ha de bäst! Vi hörs när vi hörs, puss.


the world just feel so small

Hade tänk lägga upp bilderna från skolavslutningen nu ikväll men datorn ville inte samarbeta med mig..Får bli imorgon istället!
Konfaträffen var rätt rolig endån, trodde de skulle bli sån dryg dag men nej. Var hos mormor sen ju och firade henne med resten av släkten. Körde hem vid nio tiden så har varit hemma sedan dess. Imorgon ska vi ha konfaträff då också, tror vi skulle prata lite om vad som händer den kommande veckan då vi ska va på läger måndag-torsdag. Då får ni inte förvänta er någon uppdatering kompisar ;) Ska föra över lite till bilder, vi hörs någon gång imorgon! Godnatt ♥

16 juni 2012

Godmorgooooon!
Idag blir det ingen bra uppdatering alls, ska strax köra och hämta Emma sen ska vi till församlingshemmet och göra något med konfan idag. När de är klart vid fyra tiden sticker jag till mormor för hon fyller år idag. Världens bästa mormor, grattis <3
Måste snabba mig lite nu, ha de bra så hörs vi någon gång tonight!


tjabba tjena hallå

Nu har äntligen familjen Oscarsson kommit hit så att mamma och pappa kan börja med maten, jag svälter snart så hungrig jag är! Vi hörs innan jag går och lägger mig om jag inte råkar somna i soffan eller nåt..hehe. Men då hörs vi imorgonbitti innan jag sticker iväg till konfan. Ska gå ner till dom andra nu, ha de bäst!


here we go

hej snyggisar!
Solen skiner ute och de är runt 17 grader, just sådana här dagar har jag ALLTID problem med vad jag ska ha på mig. De är inte så varmt så att man kan gå i shorts, jag kan inte de iallafall och de är för varmt för jeans!? Haha, lite ointressant fakta där! Håller på att värma lite mat som jag ska äta och samtidigt spelar jag NRJ på högsta volym, lovely. Snart ska jag sätta mig på mopededen för att köra hem till min prins. Ikväll kommer några kompisar till mamma och pappa så vi ska grilla och lite sånt med dom, mysigt. Måste snabba mig nu och försöka hitta något att ha på mig, haha :( Ha de bääääääst!

happy

Hejhej!
Tog bild och allt imorse men glömde ladda upp den här.. Hehe. Men avslutningen var rolig och mysig, sätoftas avslutningar är helt klart bäst! Tog bussen in till Höör när vi slutat sen gick vi och fikade, jag, Teo, Linnea, Emma, Ripa och Ellen. När vi var klara gick jag och Teo hem här och nu har han precis åkt hem, tack för idag min fina <3
Är jättetrött så somnar nog snart hehe, men ska sätta på Grease nu så jag kan somna till världens bästa film! ha de beeeeest så hörs vi imorgon, puss


trött efter en låååååååång dag

Bodaborg var endån helt okej. Inga ormar eller så att man blev inlåst. Men trånga gångar men jag klarade av det iallafall! Kul hade vi!
När vi kom hem körde jag och Emma direkt till träningen. Var skit trött efter dagen så träningen gick ju åt ett helt annat håll än bra.. Så nu ikväll är jag helt slut! Vet en som kommer sova gott inatt.
Har precis målat naglarna så väntar på att de ska torka sen ska jag krypa ner i min säng och sova. Sen imorgon är det äntligen dags för skolavslutning! Fotar bild innan jag stuiker och lägger upp, lovar! Ska måla på sista lagret med färg nu så vi hörs imorgon, pusshaj!


Nu sitter vi i bussen på väg till bodaborg...

mms_img-13840807 (MMS)

Nu sitter vi i bussen på väg till bodaborg med 8:orna på sätofta. Min största fasa är att där ska finnas ormar och de där med att bli inlåst och krypa i trånga gångar skrämmer skiten ur mig.. Jaja, bara att gilla läget! Vi hörs när jag kommer hem, seeeeees!


some people feel the rain others just get wet

Sista vanliga skoldagen idag, de enda vi gjorde på varje lektion var att kolla på film. Ja som ni såg i inlägget nedan var filmen på spanskan inte alls rolig, jag och Ripa satt mest och blundade genom hela filmen..haha. Efter skolan hängde jag med Linus hem och sen kom Ida, Dogge och Ankan.
Kom hem för en liten stund sedan och har precis ätit lite. Senare ikväll ska vi in till grannen för han tar studenten idag. Så ska strax börja fixa mig lite.
Vi hörs imorgon eller ikväll, pusshaj!


sitter och tittar på världens äckligaste f...

mms_img27543 (MMS)

sitter och tittar på världens äckligaste film på spanskan.. Fyfan!


11 juni 2012

HalliHallå!
Det här var nog årets segaste måndag någonsin. Temadag i skolan, visst de handlar om att skriva artiklar och sånt som jag tycker är rätt roligt men uppgifterna vi skulle göra? Nej fyfan.. Efter skolan körde jag hem till Teo och var där tills jag skulle sticka till träningen. Nu har jag precis duschat bort all sand som är precis överallt efter beachhandbollen..
Just nu, denna minut sitter jag i soffan och tittar då och då mot tv:en där Sverige spelar. Fotboll är inte riktigt min grej ska ni veta.
Nu tänkte jag avsluta detta inlägg faktist, så ni får ha det skit bra så hörs vi ciaaaao!


allergic to bitches

Har bytat header nu, orkar inte fixa resten idag gör det när jag har mer tid hihihi.
Pratar med Ida just nu så kan inte konctentrera mig på det heller, hahaha. Men vi hörs imorgon, jag lovar ♥

Simpel Plan - Summer Paradise ft. Sean Paul

medans jag försöker fixa ny header och lite sånt får ni lyssna på denna härliga låten, får aldrig nog av den!

hejdå

Nu sticker jag till Ikea, världens tråkigaste affääääääär


last friday night

Sa ju att jag skulle komma tillbaka när jag känner för det!
I fredags var det jägers, var segaste någonsin i början men mot slutet blev de bättre än bäst och med sina bästavänner och pojkvän blir de inte bättre!
Sen igår kväll var vi inne hos grannen och grillade, spela klubb, åt jordgubbar och kollade på Grease som enligt mig är världens bästa film! Mysigt var det.
Idag har jag vaknat upp med ännu värre nackspärr, headbanga är kul för stunden men dagarna efter är hemska..uuuuusch
Nu ska jag hoppa in i duschen så skriver jag ett till inlägg sen! puuuuuuss


RSS 2.0