lägger ner detta, för ett litet tag

Tänker på ifall jag ska sluta blogga..funderade på att ta bort bloggen men blev övertalad om att ha den kvara ''bara för att'', man har så mycket på den och det är alltid kul att kolla tillbaka. Känner att jag inte orkar eller har någon inspration alls. Men gör kanske något inlägg då och då, följ mig på bloglovin då om ni inte orkar kika in här hela tiden. Take care, puss

Bloggar som en kratta som vanligt. Dessa dagarna jag inte bloggat har jag tagit mopedkörkort, handlat nya kläder, köpt moppe, lämnat den på lagning, träffat min prins, gjort tonvis med läxor, ätit pizza med underbara vänner och hade en obeskrivligt bra kväll, sovit hos mormor och morfar,  sovit hos Emma med Ida och Kajan, mina 3 absolut bästavänner ♥
Mamma och Pappa har varit i Frankrike över helgen och nu har vi alla kommit hem till huset igen, skönt att vara hemma!
Grattis på Mors-dag Mamma, vi älskar dig ♥

COLLAR DETAIL DRESS

beställde hem denna fina igår från nelly.com, om den passar blir det min konfaklänning!

Är helt såld på den, hoppas nu den är så som jag tänkt mig..

nu sätter jag igång med att städa rummet!

<3


när men känner sig nere så är du nog bland...

mms_img66035 (MMS)

när men känner sig nere så är du nog bland de bästa att ha hos sig min solstråle <3


idapida

Sista praodagen igår, måste erkänna att jag kommer sakna vissa av dom..Speciellt en liten kille som sa till mig att jag var jättefin en dag, haha.
Inatt har jag sovit hos Ida för mamma och pappa är i göteborg och ska springa göteborgsvarvet. Men igår kväll stannade vi hemma och kollade på en massa filmer och krängde godis och pizza. Ska strax hem till Erika och packa om sen vidare till Farmor och Farfar. Imorgon ska vi till Helsingborg och titta på när mina kusiner har gymnastikuppvisning, ska ju bli..hmm..ja..kul? Vi hörs! ♥

bitch please

Haft en jättebra dag, förutom regnet då. Så fort jag kom in i klasssrummet idag så det första en liten jättesöt kille säger är ''så fin du är idag matilda!'' då blir man glad, haha!
Min sista dag hos dom imorgon, måste erkänna att vissa kommer jag faktist sakna liiite. När jag slutat stack jag och möte Teo sen hämtade vi Elias på dagis.
Har även pluggat lite, det går framåt! En vecka kvar nu bara..usch börjar bli lite nervös faktist.Har precis borstat tänderna och sånt så nu ska jag kolla big brother. Vi hörs pusshaj ♥

7 maj 2012

Sitter här hemma och har precis fixat klart mig. Denna veckan ska jag praoa på jeppaskolan i en 2:a hos min gamla lärare, hoppas denna veckan blir roligare nu! När jag slutat sticker jag hem till Teo en stund, vet inte hur jag ska komma ut där bara haha men det löser väl sig.
Ska strax cykla och möta Ida och Kajan så drar viiii, vi hörs snyggingar!


åååh, så härlig!

Spelas om och om igen här hemma kan jag säga!

sunny day

sitter på altanen med mormor i solen och tar det lugnt medans pappa och morfar fixar med båten. Allt är som vanligt alltså haha, härligt!


ett steg blondare

inte så jättebra bilder..men här är dom iallafall! Syns mer i verkligheten.
Nu åker jag till yngsjö och stannar där tills imorgon kväll, pusshaj ♥

as always

Heeeeeej! Kass på att uppdatera, som vanligt. Men har inte haft tid och menar det verkligen denna gången. Denna veckan har vi börjat vår prao och just nu är jag på Smart Buy mitt emot City Gross. Det enda jag fått göra är att få prismärka men imorgon ska jag äntligen ut i butiken! Ikväll har jag pluggat till körkortet, börjar visa resultat de är härligt! Just nu sitter jag, pappa och Erika och kollar semifinalen mellan IFK Kristianstad - Guif jämn match och hoppas på att det slutar med att IFK vinner såklart, haha.
Ska kolla vidare nu så vi hörs!


RSS 2.0